Andi Language Online

25.11.2019г. | 16:44ч.ОБЩИНА ГАБРОВО НЕ БЪРЗА С ВЪВЕЖДАНЕТО НА НОВАТА ТРАНСПОРТНА СХЕМА

Сайт в интернет дава информация за транспортната схема на Габрово. Тя все още не е в действие, а се предлага пред широката общественост за обсъждане. Ако не сте открили удобния за Вас курс, не се ядосвайте, а поискайте информация. От транспортното дружество и от Община Габрово заявяват, че са готови да обясняват идеите, заложени в тази схема. Основната цел е да има удовлетворение на ползвателите на услугата, коментира кметът Таня Христова. Част от изявлението на кмета на Габрово може да чуете в аудиозаписа към тази статия.  

Проект за актуализация на транспортната схема на Община Габрово


Община Габрово не бърза да внесе предложението за промяна на транспортната схема в Общинския съвет, коментира Климент Кунев – до края на предходния мандат на Таня Христова – зам.-кметът, в чиито ресорс попада транспорта на Габрово, а сега – председател на местния парламент. Част от изявлението на Кунев може да чуете в аудиозаписа към тази статия.  
 
Зам.-директорът на Общински пътнически транспорт Детелин Цветков информира, че предстои обучение на персонала за нововъденеията, които предстоят. 

Предлагат решения за управлението на отпадъците

Слушай още