Andi Language Online

Евродепутатът Андрей Новаков представя първата българска социална мрежа за села и градове – Selovoditel


На 18 януари eвродепутатът Андрей Новаков (ЕНП/ГЕРБ) ще представи първата българска социална мрежа за села и градове – Selovoditel. Той ще гостува по покана на областния управител Невена Петкова, която смята, че „във времена, когато цифровите технологии и социални мрежи са водещи за човешката комуникация, присъствието на малките населени места в интернет пространството е от съществено значение за тяхното популяризиране и възраждане“.


Интернет платформата е по идея и разработка на евродепутата и неговия екип. Вместо профили на хора, ако я разгледате, ще откриете профили на български села, тъй като те притежават изключително голям потенциал, който към момента остава неразкрит. 


Основната цел е да се рекламират българските селища в Европа и САЩ. Още за платформата и как на практика работи тя, може да научите от създателя й – Андрей Новаков.

Представянето ще бъде на 18 януари 2019 г. от 11:00 часа в Ритуалната зала на Община  Габрово и от 15:00 часа в зала 300 на Община Севлиево. Поканени са кметове и кметски наместници на всички населени места от област Габрово, представители на администрации, неправителствени организации и всеки, на който Selovoditel представлява интерес.  

Прочети още